VALMENTAJASTA

VILLE VILÉN

Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Olen nyt 5-vuoden ajan saanut valmentaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia urheilijoita. Haluan tuoda fysiikkavalmennukseen ja fysioterapiaan näyttöön pohjautuvia tarkoituksenmukaisia menetelmiä mahdollisimman hyvien tuloksien saavuttamiseksi.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK), erikoistumiseni tein urheiluvalmennukseen ja opinnäytetyöni jääkiekkomaalivahdin fysiikkaharjoittelusta. Olen myös Fysioterapeutti-opiskelija (AMK) ja käynyt erilaisia täydennyskursseja, joista merkittävimmät tässä kontekstissa ovat Painonnoston ohjaajakoulutus I (PNOK) sekä Anatomy Trains I. Olen UniFit Oyn toimitusjohtaja, valmentaja ja konsultti.

Olen toiminut fysiikkavalmentajana seuraavissa seuroissa: Rovaniemen Kiekko, Swimming Club Rovaniemi, RSB-Team, NSB-Team, Santa’s United, SBC Levi, Rovaniemen Palloseura, FC Santa Claus Juniorit. Lisäksi toimin vuosina 2014-2016 Lapin Lennoston hävittäjälentäjien fysiikkavalmentajana. Tällä hetkellä valmennan neljässä urheiluseurassa seitsemää joukkuetta, valmennuksessani on reilu 120 urheilijaa 05-syntyneistä miesten edustusjoukkueeseen.

Advertisements