VALMENTAJASTA

VILLE VILÉN

Tarkoitukseni on auttaa ihmisiä liikkumaan enemmän ja paremmin. Olen nyt 7-vuoden ajan saanut valmentaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia urheilijoita. Haluan tuoda fysiikkavalmennukseen ja fysioterapiaan näyttöön pohjautuvia tarkoituksenmukaisia menetelmiä mahdollisimman hyvien tuloksien saavuttamiseksi.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK), erikoistumiseni tein urheiluvalmennukseen ja opinnäytetyöni jääkiekkomaalivahdin fysiikkaharjoittelusta. Olen myös Fysioterapeutti (AMK) ja käynyt erilaisia täydennyskursseja, joista merkittävimmät tässä kontekstissa ovat

  • Painonnoston ohjaajakoulutus I (PNOK)
  • Fifa Diploma of Football Medicine -verkkokoulutus
  • Kinetic Control Level 1 – Alaselkä & Lonkka / Hartiarengas & Kaularanka
  • Anatomy Trains I. Olen UniFit Oyn toimitusjohtaja, valmentaja ja konsultti.

Olen toiminut fysiikkavalmentajana seuraavissa seuroissa: Rovaniemen Kiekko, Swimming Club Rovaniemi, SB-Pro Nurmijärvi, RSB-Team, NSB-Team, Santa’s United, SBC Levi, Rovaniemen Palloseura, FC Santa Claus Juniorit. Lisäksi toimin vuosina 2014-2016 Lapin Lennoston hävittäjälentäjien fysiikkavalmentajana. Toimin tällä hetkellä fysioterapeuttina Kolpeneen Palvelukeskuksessa Rovaniemellä, jossa työtehtäviini kuuluu neurologisten sairauksien kuntoutus etenkin nuorilla kehitys- ja vaikeavammaisilla sekä autismin kirjon häiriöisillä.

Advertisements